Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου με μεγάλη χαρά υποδέχεται τον καταξιωμένο Μουσικοπαιδαγωγό και Συγγραφέα Βασίλης Αναγνώστου, με πλούσιο διδακτικό έργο, διοργανώσεις και παρουσιάσεις ανά την Ελλάδα μουσικοϊστοριών, σεμιναρίων, γιορτών, παράστασεων για μικρούς και μεγάλους.

Το Διήμερο Εκδηλώσεων θα περιλαμβάνει μάθηση, κίνηση, τραγούδι, παραμύθι, παιχνίδι, μουσική και θα διεξαχθεί στους χώρους του Ελληνικού Ωδείου το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020. Αναλυτικά:

Ø «Μουσικοκινητική Γιορτή: Hχομαγειρέματα: πάρτε τα κατσαρολικά σας και το κέφι σας κι ελάτε! Μυθομαστορέματα: ιστορίες και διαδραστικά μουσικά και θεατρικά παιχνίδια». Σάββατο 14 Μαρτίου 2020, ώρα 16:00 – 19:00 για παιδιά από 5 ετών και άνω και γονείς κάθε ηλικίας!

Ø «Παραμυθοτράγουδα-Τραγουδοϊστορίες: Μια αλλιώτικη παράσταση όπου οι θεατές δε θα μείνουν ούτε βουβοί, ούτε ακίνητοι». Σάββατο 14 Μαρτίου 2020, ώρα 19:30 – 21:00 για μικρά και μεγάλα παιδιά από 7 ετών μέχρι 107!

Ø «΄Όλα είν΄ ένα Παιχνίδι: τετράωρο Βιωματικό Σεμινάριο όπου ο Βασίλης Αναγνώστου θα διδάξει δεκαέξι από τις δραστηριότητες που περιέχονται στο βιβλίο του». Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, ώρα 11:00 – 15:00. Απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς της Α΄ βάθμιας και ιδιαιτέρως τους Νηπιαγωγούς, Δασκάλους Α΄- Δ΄ τάξεων, θεατρολόγους, Δασκάλους Μουσικής, Γυμναστές, Εμψυχωτές, Ηθοποιούς και «όλους όσους θέλουν να κάνουν κάτι για να νιώσουν οι άλλοι καλύτερα!».

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Θα είναι μία ξεχωριστή μουσικοπαιδαγωγική ευκαιρία με σύγχρονες μεθόδους που αξίζει να μη τη χάσουμε,

καθώς όλοι ωφελούμαστε από τη σχέση και την ενασχόλησή μας με τα παιδιά !

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής στη Γραμματεία του Ελληνικού Ωδείου Πύργου, καθημερινά,

28ης Οκτωβρίου 38 – Πύργος, από 5:00 μ.μ. έως 9:00 μ.μ. .

και στο τηλέφωνο 26210-33179.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας – περιορισμένες θέσεις για κάθε δράση !

Ο Πρόεδρος & Διοικητικός Διευθυντής Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Γιώργος Γεωργόπουλος Θοδωρής Παναγόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here