Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου

19.00: Το “γαϊτανάκι”πρωτοστατεί!

Χορευτικοί σύλλογοι και μαθητικά συγκροτήματα θα τυλίξουν και θα ξετυλίξουν πάνω από 15 γαϊτανάκια στην κεντρική πλατεία συνοδεία παραδοσιακών τραγουδιών. Δρώμενα με ρίζες από την ελληνική παράδοση θα παρουσιαστούν από τα παιδιά του 1ου και 2ου Γυμνασίου Πύργου και τους συλλόγους: Λύκειο Ελληνίδων, Αρχαία Λέτρινα, Δεξεμενής, Φάρος Κατακόλου ενώ αμέσως μετά όλοι θα πιαστούν χέρι-χέρι και θα  προσκαλέσουν τους πολίτες να “ενωθούν”  σε έναν χορό που θα απλωθεί σε όλη την πλατεία.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

20.00: Ας αρχίσει το πάρτι!

Λάτιν μουσικές και ρυθμοί που ξεσηκώνουν μας προσκαλούν σε ένα υπαίθριο πάρτι-μασκέ στην πλατεία με την αρωγή όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Οι γνωστοί και αγαπημένοι dj-ραδιοφωνικοί παραγωγοί του VOX 103,3 :Παναγιώτης Μπράμος, Πέτρος Μπεβούδας, Πάνος Καραχάλιος και Βασίλης Αρβανιτόπουλος, επιμελούνται τη μουσική σε ένα πολύωρο πρόγραμμα όπου το κέφι και ο χορός θα περισσεύουν!

Το πάρτι ανοίγουν σχολές χορού του Πύργου που θα παρουσιάσουν μοναδικές ρυθμικές χορογραφίες.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

16.00: Αποκριάτικη παρέλαση

Η ώρα της μεγάλης Αποκριάτικης παρέλασης έφτασε! Δεκάδες  γκρουπ όλων των ηλικιών θα εμφανιστούν στην πιο διασκεδαστική παρέλαση που διοργανώνεται για πρώτη φορά στον Πύργο. Από παιδάκια 3 ετών, νηπιαγωγείου και μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου μέχρι….αιώνια έφηβους. Φορούν τις στολές τους, τις μάσκες τους και την καλύτερή τους διάθεση για να ξεκινήσουν από τα Χαλικιάτικα, να διασχίσουν την Ερμού και να καταλήξουν στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα.

Συναυλία ONIRAMA

Το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα με performerτον ανατρεπτικό Θοδωρή Μαραντίνη ετοιμάζει μουσικές εκπλήξεις παρουσιάζοντας αγαπημένες επιτυχίες του καθώς και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές γεμάτες ένταση!

 

Αφήστε μια απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here