Από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 21 Ιουλίου στο Αρχαίο θέατρο Ήλιδας

Δελτία εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Πολιτισμού https://digitalculture.gov.gr/

Ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (σε διπλό ρόλο ερμηνεύτριας και αφηγήτριας) παρουσιάζουν τη βραδιά Οι ποιητές μας τραγουδούν. Πρόκειται για μια περιδιάβαση στον μαγικό κόσμο της ελληνικής ποίησης, μέσα από στίχους πολυαγαπημένων ποιητών όπως οι Κώστας Βάρναλης, Ναπολέων Λαπαθιώτης, Κώστας Καρυωτάκης, Γιώργος Σεφέρης, Οδυσσέας Ελύτης, Γιάννης Ρίτσος, Τάσος Λειβαδίτης, Μανόλης Αναγνωστάκης, Μιχάλης Κατσαρός, Νίκος Καββαδίας, Νίκος Γκάτσος, Ιάκωβος Καμπανέλλης, Δημήτρης Χριστοδούλου, Βαγγέλης Γκούφας, Μιχάλης Κατσαρός, Τάσος Λειβαδίτης, Μάνος Ελευθερίου, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Άλκης Αλκαίου κ.ά. Η συναυλία περιλαμβάνει τραγούδια συνθετών όπως οι : Δήμος Μούτσης, Χρήστος Λεοντής, Μίκης Θεοδωράκης, Λένα Πλάτωνος, Νίκος Ξυδάκης, Ηλίας Ανδριόπουλος, Μάνος Χατζιδάκις, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Σπανός, Σταύρος Ξαρχάκος και Γιάννης Μαρκόπουλος. Τους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες πλαισιώνουν ο Αχιλλέας Γουάστωρ (πιάνο, ενορχηστρώσεις) και ο Ηρακλής Ζάκκας (μπουζούκι, μαντολίνο).

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαίο θέατρο Ήλιδας στις 19.30

Χρήσιμες πληροφορίες

Δελτία Εισόδου:

Οι εκδηλώσεις προσφέρονται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο για την είσοδο σε κάθε χώρο, όπου υπάρχει. Οι θεατές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη εκδήλωση θα μπορούν να κάνουν κράτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Πολιτισμού https://digitalculture.gov.gr/ , όπου στο ειδικό μπάνερ

με τίτλο «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» πατούν και στην ημερομηνία 21 Ιουλίου πατούν στην συγκεκριμένη εκδήλωση του Αρχαίου Θεάτρου της Ήλιδας και κάνουν την κράτηση που επιθυμούν, βάσει των οδηγιών που αναγράφονται. Να τονίσουμε πως ο επιτρεπόμενος αριθμός θεατών είναι τα 200 άτομα συνολικά, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο για το Αρχαίο Θέατρο.

Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης. Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία. Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους και 2 μέτρων για κλειστούς χώρους. Στα μουσεία είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας.

Αφήστε μια απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here