Το Σάββατο στις 6.30 μ.μ. ξεκινούν οι εκδηλώσεις του διημέρου στο Καρναβάλι Αμαλιάδας με τη Νυχτερινή Ποδαράτη να έχει ως αφετηρία τη πλατεία Καλίτσα. Πλήθος Καρναβαλιστών θα ξεσηκώσουν τη πόλη σε καρναβαλικούς ρυθμούς με τερματισμό, μετά τον πεζόδρομο Αμαλιάδας, τη πλατεία Αγίου Αθανασίου. Εκεί αμέσως μετά το Bailo Dance Academy και η Αρμονία Pilates & More θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει με Λάτιν χορούς και άλλα δρώμενα, δίνοντας από το βράδυ του Σαββάτου το ρυθμό για την επόμενη μέρα και τη μεγάλη παρέλαση των πληρωμάτων και των αρμάτων και με τη μεγάλη συναυλία της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Το πρωί της Κυριακής, στις 11 π.μ.,  θα πραγματοποιηθεί η 10η Μπουλατοδρομία Αμαλιάδας από το σύλλογο «Φίλων Ποδηλάτου Ήλιδας», που κάθε χρόνο δίνουν τη δική τους πινελιά στα Καρναβαλικά δρώμενα της Αμαλιάδας, με αφετηρία τη πλατεία Ανεμομύλου.

Τη σκυτάλη στις εκδηλώσεις θα πάρει η μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση, η οποία αναμένεται να χαρίσει κέφι, γέλιο, πειράγματα και κυρίως πολύ μουσική και χορό σε όλους που θα παρευρεθούν για να την παρακολουθήσουν. Τη μουσική επιμέλεια της μεγάλης Καρναβαλικής Παρέλασης θα είναι ο γνωστός Ηλείος dj Γιάννης Φουρνομύτης, με πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Την παρουσίαση της φετινής παρέλασης έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θεόδωρος Δανίκας, από την Αμαλιάδα, που ήδη έχει ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου. Την παρέλαση θα ανοίξει η Βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού, η πανέμορφη Κατερίνα Κλάδη από την Αμαλιάδα, πρώην αθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής Η μεγάλη όμως έκπληξη του φετινού Καρναβαλιού είναι η συναυλία της  Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης παρέλασης στην πλατεία Αγίου Αθανασίου. Η γνωστή Κύπρια καλλιτέχνιδα, η οποία είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision με το Aphrodisiac το 2012, αναμένεται πέρα από τις τελευταίες επιτυχίες της «Bonita»  και «Δεν έχουμε Σχέση» να προσφέρει κέφι, χορό και διασκέδαση με παλιότερες και νεότερες επιτυχίες της,  στους μικρούς και μεγάλους Καρναβαλιστές, αλλά και θεατές του φετινού Καρναβαλιού Αμαλιάδας.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here