ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Μόνο ως «θέατρο του παραλόγου» μπορεί να χαρακτηρισθεί αυτό που συμβαίνει με το σύγχρονο αυτοκινητόδρομο Πύργου-Πατρών, η κατασκευή του οποίου εξελίσσεται ως ένα… άλλο «γεφύρι της Άρτας»!

Την παραπάνω δήλωση έκανε χθες ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και πολιτευτής Ηλείας Θόδωρος Βλαγκούλης «καυτηριάζοντας» τη στάση του Υπ. Υποδομών στο θέμα, μιλώντας παράλληλα για καταφανή εξαπάτηση όχι μόνο του Ηλειακού Λαού, αλλά και των πολιτών της Αχαΐας, της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς που διέρχονται από τον επονομαζόμενο «δρόμο του θανάτου», έτσι όπως ακριβώς λειτουργεί σήμερα.

Η υπόσχεση που… έμεινε υπόσχεση!

Και όμως, όπως υποστηρίζει ο κ. Βλαγκούλης έγινε αυτό το έργο «προεκλογική σημαία» για κάποια κόμματα με πρώτο το σημερινό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να υπόσχεται και να δεσμεύεται προσωπικά για την προτεραιότητα που θα έπαιρνε η κατασκευή του.

Περίπου ένα χρόνο μετά, ο Υπουργός του έχει πάει το έργο πίσω, έχει προκαλέσει σύγχυση και «αλαλούμ» με τις εργολαβίες τις οποίες τώρα καταργεί και μας λέει να μην ανησυχούμε, γιατί το έργο κάποια στιγμή θα ξεκινήσει ακόμη και αν φθάσουμε στο 2023 γιατί η χρηματοδότηση δε θα έχει ακόμη χαθεί!

Ανευθυνότητα; Έλλειψη σεβασμού απέναντι στους πολίτες; Καμία ευαισθητοποίηση για τις οικογένειες που έχασαν άδικα δικούς τους ανθρώπους; Μικροπολιτική αντιπαλότητα με τους προηγούμενους που δημοπράτησαν το έργο; Τι από όλα αυτά ισχύουν κ. Καραμανλή;

Αγνοήσατε ακόμη και το μήνυμα που σας έστειλε η λαϊκή συγκέντρωση Ηλείων-Αχαιών και Νησιωτών και ακολουθείται μια οδό αδιέξοδη, που θα γίνει ακόμη χειρότερη αν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δε σας επιτρέψει άλλες τέτοιες παλινωδίες. Κρίμα και άδικο για τη Δυτική Ελλάδα και την Ηλεία…

Αφήστε μια απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here