Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Γερμανό. Η εθιμοτυπικού χαρακτήρα επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου 2020 στη Μητρόπολη Ηλείας. Ο Σεβασμιότατος υποδέχθηκε τον κ. Δημήτρη Νικολακόπουλο και του ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία.

Εκτός από άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε στην ανέγερση του νέου Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Χαραλάμπους. Εκεί, ζητήθηκε η συνδρομή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην προσπάθεια που καταβάλλεται, ώστε να ξεπεραστούν προβλήματα γραφειοκρατίας και ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού εξέφρασε την αγάπη και τον σεβασμό του προς το πρόσωπο του Μητροπολίτη Ηλείας και τον διαβεβαίωσε ότι η συνεργασία τους θα είναι αγαστή και εποικοδομητική. Ιδίως στον τομέα του Εθελοντισμού ο κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος, τόνισε στον Σεβασμιότατο πως επιθυμία του είναι να υπάρξει στενή συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας, ώστε να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους πολίτες.

Αφήστε μια απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here